Zoeken naar zoekt sub

Uw zoekactie voor zoekt sub leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

bottomsletje 47 jaar Antwerpen - Borgerhout
Bottom zoekt meerdere oudere tops
Ik wil graag een keer door drie mannen na elkaar safe geneukt worden. Wie doet mee? Stuur stats graag.  

Bottom zoekt meerdere oudere tops
Kristof 53 jaar West-Vlaanderen - Ardooie
Top zoekt bottom (discretie)
Top vijftiger is op zoek naar bottom, type zoals op de foto. Foto is van het internet genomen. Wie ontvangt discreet? 55j 1m70-68 (14/4) Geen outdoor voorstellen. Enkel iemand die discreet kan ontvangen. Enkel slanke bottoms zoals op de foto voorgesteld  

Top zoekt bottom  (discretie)
Koen 47 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Biman zoekt top xl
Ik zoek groot en dik geschapen dominante top 18+ 19+ 20+ xl, die mij diep en hard wilt neuken, safe en discreet. Ik kan zonder probleem ontvangen. Alleen reactie met foto van jou glad geschoren paal is een pluspunt.  

Biman zoekt top xl
Piet 64 jaar West-Vlaanderen - Ieper
Senior zoekt senior
60plusser hetero in relatie maar met weinig ervaren bikantje zoekt een oudere man om elkaar eens met handje te verwennen. Oraal heb ik geen ervaring maar met een echte klik sta ik open om elkaar eens gretig af te zuigen. Man moet wel ook ouder zijn (65+, 70plusser) en moet dik geschapen zijn, niet besneden, en geen kale pik. Wie heeft zin? Stel jezelf voor en hopelijk kunnen we samen genieten van een zaadlozing.  

Senior zoekt senior
Pieke 62 jaar Limburg - Maasmechelen
Iemand gezocht voor regelmatig
Jonge zestiger. 63, 168, 73. 12/3,5 cut, zoekt een zeker slank persoon voor regelmatige soft dates, filmke, voelen, trekken, pijpen. Geen neuken. Geen allesdaters maar een onervaren slanke man zoals ik. Reageer met je stats en je wensen. Ik kan nu maandag en dinsdag voormiddag ontvangen. Reageer met stats en fotootje aub.  

Iemand gezocht voor regelmatig
Biman 59 jaar Antwerpen - Wilrijk
Pijpdate
59j biman 1 m66 69 kg 14 cm intiem geschoren hygiënisch en verzorgd geen baard of snor kaal kopje met bril single zoekt een wederzijdse ruk en pijpdate met een slanke intiem geschoren man Max 58j geen baard of snor ik kan ontvangen enkel hygiënische en verzorgde personen kan tot 13u  
Mick 38 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Opa gezocht voor regelmatig
Ik ben op zoek naar een oudere man die makkelijk kan ontvangen. Minstens 1 keer in de week. Ik zoek voor regelmatig en op lange termijn. Bent u bottom. Pijpt u graag. Rimt u graag. Ik zou graag iets opbouwen als sexbuddy. Graag in oost- Vlaanderen. In de week altijd na 16u af te spreken. Graag een eerlijk antwoord met foto, met wat u zoekt. Ik heb behaarde pik. Hopelijk na lang zoeken nu wel eens een eerlijke reactie. Hopelijk tot snel. Respect en hygiëne zijn voor mij zeer bela gelijk. Eerste maal afspreken zou voor morgen zijn om 17u30 of woensdag om 16u30.  
J.p. 63 jaar Limburg - Neerpelt
Chubby
Ik ben een chubby, bottem man van 63 die een potente " top" zoekt  
Jens 30 jaar Limburg - Sint-Truiden
Bott ontvangt nu top
Hetero jonge kerel die soms een man lekker vindt, zoekt top voor nu. Ben verzorgd , knap, meter 86 . 90kg , getrimd en kort bruin haar.. ik hou ik er eens van elkaar te pijpen en genomen te worden. Wie komt nu? Sta voor bijna alles open. Laat maar horen wat je graag hebt. Me neuken kan zonder condoom indien verzorgd en soa vrij.  
Ikke 54 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Bttm
Bttm zoekt top of versa voor fijn moment,m85,17x4.5 85kg, kan ontvangen ,geschoren, gespoeld, alles bespreekbaar  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10